Cel mai mare din Moldova!

fvfds

Peste vre-o 50 de ani copii copiilor nostri vor citi in cartile de istorie ca cel de al 4-lea presedinte al Republicii Moldova a fost Nicoale Timofti. El a condus tara intre 2012 si 2016. Frumos, nu?

Nicoale Timofti se intalneste azi cu fractiunile parlamentare sa discute despre votarea unui nou guvern. Surse din cadrul presedentiei spun ca Timofti era foarte furios azi dimineata.

Dupa ce a baut 3 pahare de votka la rand si a fumat nervos 10 tigari, presedintele a decis sa treaca pe la Piata Centrala sa-si cumpere o pereche de coaie inainte de a se intalni cu deputatii. Cosilierii sai au ramas socati.

Din nefericire, fiiind in stare de ebrietate, mergand pe drum Timofti s-a impedicat de un bulgare de zapada si a cazut jos. La 2 ore si 49 de minute de la producerea incidentului la fata locului s-a apropiat rapid salvarea. Seful statului a fost dus la spital. Doctorii de la Spitalul de Urgenta din Chisianu au constatat cu uimire ca Timofti s-a lovit grav la un genunchi, prin urmare nu va putea desemna un nou premier. Astfel, Republica Moldova continua sa se afle in criza politica.

Intre timp la Jurnal TV expertii dezbat in direct subiectul: cine e de vina ca Timofti s-a impedicat de bulgarul de zapada, Plahotniuc sau Chirtoaca?

Reclame