Surpriza! PLDM a luat o decizie istorica

tgerw.jpg
Presedintele interimar PLDM, Valera Strelet, a iesit in fata presei cu un anunt cutremurator. Noaptea trecuta a avut un vis ciudat!

„Se facea ca ne aflam prin anul 2050. Impreuna cu colegul meu de partid Vladimir Filat eram intr-un lan de grau, cu cer insorit, vantul aburea incetisor. Depanam amintiri din anii de inchisoare. Ambii avem aceeleasi regrete – mai bine nu ne implicam in politica! Ne-am ratat nu doar viata noastra dar si a generatiei noastre”, a dclarat tulburat Strelet. 

Dupa care a continuat: „Dimineata fara sa mananc nimic am alergat la biserica. Am pus o lumanare pentru PLDM (partid care a murit in 2015), apoi am intrat pe facebook si a incarcat un selfie cu preotul. Primul mi-a dat like Mitropolitul Vladimir.”

La final de conferinta, Valera a spus ca acest vis l-a determinat sa i-a o decizie grea. „De azi va anunt oficial ca imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat, pentru miliard, pentru aeroport, pentru tot…  Ma retrag din politica, si chiar acum voi mearge la Ministerul Justitiei pentru a depune cerere de desfiintare a Partidului Liberal Democrat din Moldov.”

Reclame