Afla secretul lui Plahotniuc

ger

Fiecare om de succes are un secret pe care il tine ascuns. Cum credeti care este secretul lui Plahotniuc? Ca sa gasim raspuns la aceasta intrebare dificila, #MoldovanDream a apelat la o vrajitoare.

Deci am mers in subteran la magazinul Unic si la iesire cineva ne-a intins un flaier cu cartea de vizita a Doamnei Ecaterina. Am sunat la numarul 069 458 754 si am solicitat o intalnire secreta.

  • Data intalnirii: Duminica, 03 ianuarie, ora 24.00
  • Locul intalnirii: Chisinau, hotelul Cosmos, etajul 73, camera 986

Zis si facut. La ora si locul stabilit cand am ajuns Doamna Ecaterina era deja prezenta. Imbracata intr-o rochie neagra si lunga, cu un glas tremurator batrana tiganca ni-a cerut mai intai… sa-i achitam 101 euro. Daca nu, atunci nu ne va spune nimic si ne va blestema! Deci am scos banii si ghicitoarea a tras cartile pe masa. Ce am aflat? Secretul lui Plahotniuc este un TALISMAN FERMECAT pe care il poarta mereu cu el, in buzunarul de langa inima. E vorba de o icoana mica si aurie cu Sfantul Plaha, ocrotitorul Desertului Sahara, pe care a primit-o cadou de la marele faraon egiptean Tutankhamon.

Doamna Ecaterina ne-a mai spus ca daca cineva ii va fura talismanul lui Plahotniuc el isi va pierde imediat toate puterile… Peste 3 secunde vrajitoarea a rostit niste cuvinte magice si a disparut ca un duh.

Reclame