Nunta in politica. Maia Sandu l-a cerut in casatorie pe Renato Usatii

 

twgehf

Si politicienii sunt oameni. Au si ei sentimente, iubesc si sufera, plang si se imbata ca porcii.

Dupa cum stim Maia Sandu este inca fata mare. Desi are 43 de ani nimeni n-a reusit sa-i fure inima frumoasei brunete. Ieri seara politiciana a fost invitata emisiunii „O seara perfecta” unde a dat mai multe detalii incitante despre viata sa personala. Plina de emotii, ea a marturist: „Sunt indragostita. Alesul inimii mele este nimeni altul decat primarul de Balti, Renato Usatii. La fel si el este necasatorit. Sunt sigura ca putem face un cumplu de invidiat”.

Imediat dupa ce a auzit asta, Usatii a facut o postare pe facebook in care a scris: „Sunt enervat la culme! Eu nu ma pot casatori cu o femeie cu coaie!”

colaj

Prezentatoarea emisiunii, Rodica Cioranica, a vazut statusul de pe telefon si i l-a aratat in direct Maiei. Vazand ca Renato a respins-o, Maia a izbucnit in plans… Dar ca sa vezi, cineva din strainatate a dat un telefon in direct chiar in acel moment.

– Hello! Good evening, I’am from Austria. My name is Conchita Wurst. I love Maia Sandu.

Si dintr-o data Maia Sandu s-a oprit din plans. In semn de razbunare a spus ca ea tot o iubeste pe Conchita. Mai ales barba sa o excita la nebunie. Iata asa a fost ratata nunta de vis care putea fi intre Maia si Renato. Dar cum se spune in popor: tot raul duce spre bine! Acum Maia si Conchita locuiesc fericite impreuna. Nasul lor de cununie, milionarul Ion Sturza, le-a facut cadou o casa luxoasa la Viena.

Reclame