Ghimpu si Dodon au decis sa se calugareasca

tu

Anul asta cei doi politicieni de la Chisinau au sarbatorit Craciunul impreuna, doar ca Ghimpu a sarbatorit pe 25 decembrie iar Dodon pe 7 ianuarie – asta insa mai putin conteaza.

Socialistul si liberalul au baut impreuna izvar toata noaptea pina cand s-au urinat in pantaloni, dupa care au adormit pe acelasi pat. Dimineata cand au deschis ochii erau foarte ingroziti. Cei doi au crezut ca au facut sex impreuna. Lui Ghimpul(a) i s-a facut atat de rusine incat i-a venit o idee incredibila. I-a propus lui Bidon sa plece la o manastire pentru a se calugari. Evident ca Igor a ramas entuziasmat de propunerea lui Misa si a acceptat pe loc.

Deci au sunat la Mitropolitie si l-au rugat pe Vladimir sa le trimita un taxi bisericesc.

Ajunsi la Saharna eroii nostrii au fost intampinati de Staretul Cleopa. Dupa o discutie scurta despre motivul vizitei, monahul le-a explicat celor doi pagani ca pentru a intra in Casa Domnului trebuie mai intai sa-si purifice trupul si sufletul. Pentru asta le-a dat un canon: sa pasca turma de capre a manastriii, sa bea numai lapte timp de 3 luni si sa fumeze numai tamaie. Desi s-au pornit sa devina calugari Dodon si Ghimpu a ajuns sa fie ciobeni.

r6y

Reclame