Actorul american Steven Seagal a cerut cetatenia RM. Posibil va deveni noul Prim-Ministru al Moldovei

colaj

Actorul american Steven Seagal, vedeta a filmelor cu arte martiale (in special cu aikido), a obtinut cetatenia RM, informeaza televiziunea de stat Moldova 1.

„Am vizitat tara dvs si mi-a placut foarte mult cum traiesc oamenii aici. Imi plac vinurile voastre si placintele pe care le gatesc moldovencile. Asadar l-am sunat pe Skype pe Nicolae Timofti si i-am zis ca doresc sa devin si eu moldovean. Presedintele a fost bucuros sa-mi confere cetatenia RM”, a declarat Steven pentru #MoldovanDream.

Mai mult, Timofti s-a jeluit ca tara are nevoie urgenta de un premier! Auzind asta noul cetatean moldovean a zis ca, daca trebuie, el este gata sa salveze tara din criza politica si sa fie evitate alegerile anticipate. Cum Moldova are nevoie de o mana de fier, Steven Segal (63 de ani) este candidatul ideal care sa conduca noul Guvern.

Surpriza insa!

Platforma DA este impotriva. Liderul DAdaist, Andrei Nastase, a zis: „Suntem impotriva lui Seagal. Nu vrem sa fim condusi de un individ care impusca oameni in filme”. Si Mitropolia Moldovei s-a autosesizat si a anuntat un miting impotriva candidatului la premier, Steven Seagal. Va ceda Timofti presiunilor din partea protestatarilor sau nu? Ramane sa vedem pina la sfarsitul acestei saptamani.

Reclame