Fosta sotie lui Putin s-a casatorit cu un moldovean. Afla despre cine e vorba

gter

Fosta sotie a presedintelui rus, Liudmila Putina, care a divortat de Vladimir Putin in 2013, s-a recasatorit recent si a luat numele noului ei sot. Rusoaica a ales sa-l schimbe pe Vladimir cu un moldovean celebru. Este vorba despre Pavel Turcu. Liudmila a declarat plina de emotii:

gtt5e4

 

„A doua mea dragoste, Pavel, m-a cucerit cel mai mult cu vocea sa fenomenala. Pentru prima data l-am vazut pe internet, cand a participat la Eurovision 2010 in Moldova. M-a impresionat puternic, si am decis sa-l adaug in druzea pe odnoklassniki. Asa am inceput sa comunicam. Pe urma ne-am adaugat si pe Skype; Pavlik imi canta duios in fiecare seara inainte de culcare, iar eu adormeam fericita. 🙂 Timpul a trecut repede, relatia noastra a evoluat si iata ca am ajuns sa ne oficializam casatoria in mare taina la o sfanta biserica din codrii Moldovei. Sunt mandra sa fiu de acum inainte Doamna Turcu.” 

Noi le dorim insurateiilor traditional casa de piatra si copii frumosi care sa le lumineze zilele pina la adanci batraneti!

Reclame