Circul de la Circ continuă. Renato Usatîi amenință că se aruncă de pe panoul publicitar!

yh45

După ce ieri un tînăr a reușit să atragă atenția tuturor, amenințînd că se aruncă de pe un panou publicitar din preajma Circului din Chișinău, astăzi exemplul său este urmat de Renato Usatîi.

„Vreau să mă arunc, am căzut în depresie… Am cheltuit aproape toți banii pentru organizarea protestelor și rezultatul este zero! În familie la fel îmi este tot mai greu. Mama mă ceartă și chiar mă bate pentru că nu-i plac noii mei prieteni, Igor Dodon și Andrei Năstase. Ea îi socoate de haimanale împuțite… La Moscova tot rău merg afacerile. Nu mă mai iubește nimeni 😦 ” – se auzea strigînd Renato Usatîi sus pe panou.

Dat fiind faptul că Mэр-ul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a convins ieri băiatul să nu se sinucidă, Moldovan Dream l-a sunat și azi să vină să-l convingă și pe Renato să renunțe la gestul sinucigaș. „Știți ceva, dați-mi pace! Ieri toți v-ați rîs ca niște căpre că Vasilică s-a lăsat convins de propunerea mea de a bea o cafeluță la o butcă nou instalată în apropiere. Am scos butca! Și știți ceva, să spuneți lui Renato să-l salveze Lenin”, și Chirtoacă ne-a închis telefonul.

Reclame