Vrem iarna inapoi #NuPlaha

pizap.com14555321171151

Durbala si Cheianu ataca din nou. Patanii il acuza pe Plaha ca pentru a impedica oamenii sa iasa la proteste a umblat la butoanele sale de la Global si a schimbat vremea afara. Foarte serios!

„Vrem iarna inapoi! Plahotniuc crede ca daca oamenii vor plati mai putin pentru facturile la caldura nu vor iesi sa protesteze? Se gresesc amarnic consilierii sai responsabili de conditiile meteo. Oamenii vor iesi sa protesteze pentru ca acest individ ne-a furat iarna. Chiar si pe vremea lui Voronin iernile erau ierni si primaverile primaveri. Asa nu se mai poate. Plahotniuc sa-si ia laba de pe iarna noastra” a cerut Cheaianu cu insistenta. Iar Durbala a continuat: „Din cauza lui copii nu se pot bucura de zapada, nu se pot duce la sanius si intr-un final isi distrug copilaria. #NuPlaha”.

Cei doi comici de la „Ora de ras”  au mai spus ca daca vrem ca anotimpurile sa fie respectate este imperativ sa vina la putere Dodon, Nastase si Reanto. Doar cei trei maestri (la futut bila) sunt in stare sa faca regula in Moldova.

Reclame