Americanii au descoperit o noua planeta. Moldovenii erau deja acolo!

2q3r4t5.jpg

Desi am invatat la scoala ca doar pe o singura planeta exista viata, Planeta Pamant – pe care traim noi, totusi aceasta teorie s-a dovedit a fi falsa.

O echipa de astronauti din New York, impreuna cu niste savanti renumiti din Japonia, au construit o corabie cosmica cu care au iesit in spatiu interstelar pentru a cauta ce corpuri ceresti au mai aparut in Univers.

Mare le-a fost mirarea oamenilor de stiinta cand au descoperit o noua planeta in Sistemul Solar pe care traiau vre-o 50 de barbati si femei. Au aterizat acolo. Cosmonautii erau foarte speriati cum vor reactiona inoplanitenii? Uluitor! Cand s-au apropiat de unul din acei oameni, respectivul ins a inceput a vorbi in limba romana:  – Noroc, patanii. Welcome! Cate un pahar de jin beti? – No, tank you very much, sir! 🙂 Noi suntem la servciu acum,  a replicat un cosmonaut (in limba engleza).

E clar ca dialogul a continuat mult… Pina la urma cosmonautii au aflat ca inoplanitenii de fapt erau niste emigranti moldoveni. S-au imprietenit foarte repede si impreuna i-o tras o betie zdravana incat a doua zi astronautii, sarmanii, nu puteau zavodi racheta pentru a se intoarce inapoi pe Pamant.

Reclame