In RM au aparut DRONE. Deja au fost inregistrate 3 victime!

trtrghytd.png

Agentii SIS au fost alertati dimineata ca Moldova a fost atacata de niste drone. Inca nu se stie cine le ghideaza, insa au fost observate simultan in mai multe localitati din tara. 

Locotenent-colonel Bolfosu Valeriu ne-a declarat ca: „Dronele sunt active doar noaptea cand lumea doarme, ziua nu apar niciodata. Aceste aparate (interzise in Japonia) sunt teleghidate prin satelit. Se apropie de locuintele cetatenilor care sunt conectati la internet si transmit unde electromagnetice prin Wi-Fi care distrug puternic neuronii creierului uman. In rezultat oamenii isi pierd o parte din memorie, devin extrem de agresivi si chiar se pot sinucinde.”

Localnicii dintr-un sat din raionul Glodeni ne-au spus ca intr-o noapte au stat la panda si au prins o drona, pe care au distrus-o cu o sapa. Reprezentantii organelor de securitate analizeaza acum mecanismul obiectului zburator pentru a afla cine sta in spatele acestor actiuni subversive.

Pentru siguranta dvs. va recomandam sa lasati noaptea o lampa aprinsa in ograda sau in preajma casei. Dronele nu se apropie de locurile unde este lumina!

Reclame