Vlad Filat a început să scrie!

gthyr.jpg

După cum a promis în ultimul discurs ținut în Parlament, dacă nu va putea vorbi atunci va începe să scrie, fostul Prim-ministru Vladimir Filat se ține de cuvînt.

Surse din cadrul închisorii au transmis redacției #MoldovanDream următorul text (este vorba de o parte din scrisoarea care urmează să fie publicată în următoarele zile pe pagina de facebook a politicianului). „Va sări naibii în aer politica internațională cînd voi începe eu să vorbesc!!! Pentru că nu pot vorbi, vă scriu. Apelul telefonic primit în timp ce făceam sex era pentru Olga Roman, nu pentru mine. Să nu mă mai acuze presa lui Plahotniuc că eu rezolvam întrebări de stat în timp ce mă futem cu o blondinkă. Nu este așa! Eu special m-am culcat cu Olga ca să aflu cine-i este amantul ei, un tip care atenta la securitatea națională a statului. Deci m-am cuplat cu domnișoara pentru a salva Republica Moldova!”, scrie negru pe alb în răvaș.

Este curios că în timpul actului sexual Filat a vorbit cu Traian Băsescu, dar și cu Nicolae Timofti. Așa că rămîne să așteptăm publicarea întregii scrisori ca să ne dăm seama la cine se referă Salvatorul Moldovei, SuperFilat… Se știe că Băsescu are slăbiciuni pentru blonde, dar poate că și Timofti a vrut să încerce senzații tari spre final de mandat.

Va urma… 😉

Reclame