Delegația APCE confirmă! Condițiile de detenție a lui Filat sunt prea bune

gtrsw.jpg

Ați auzit probabil că în Moldova vine delegația APCE. Pentru cei care nu știu, asta e o organizație europeană care verifică condițiile în care stau pușcăriașii.

Pentru că au dat o gramadă de bani să fie reparate închisorile în Moldova, APCE a venit să verifice ce s-a făcut cu banii. „Este strigător la cer! E o mare nedreptate că Vladimir Filat să aibă în celulă jacuzii, masă de biliard, plasmă, Play Station 5, acces la internet și mangal pentru frigărui. Nu așa trebuie să fie pedepsit hoțul miliardului!… Restul pușcăriașilor stau cîte 10 în cameră și nu au nici măcar televizor, dar Filat stă singur într-o celulă de 75 metri pătrați și condiții de lux. Avem motive să credem că el organizează la închisoare și orgii sexuale” a concis șeful delegație venit din UE.

Referitor la grupul Petrenco, acesta a declarat: „Bine că le-au dat arest la domiciliu. Ei erau mulți și agresivi, mîncau toată mîncarea celorlați deținuți. De acuma vor mînca ce-și vor prepara singuri”. Următoarea vizită a delegației APCE este prevăzută pentru luna noiembrie anul curent.

Reclame