Adio Eurovision Moldova !?

hgds.png

 

 

 

 

 

 

Aseară a avut loc prima semifinală a concursului național Eurovision. Pe urmă va avea loc încă o semifinală, apoi finala și abia atunci vom cunoaște numele celui/celei care ne va reprezenta țara la Stockholm.

Doar că azi de dimineață, un grup de oameni adunați în PMAN au făcut un anunț care îi pune pe gînduri pe participanții și organizatorii acestui concurs muzical.

„Ați văzut ce circ a fost aseară? Gata, noi îi vom pune punct! Acum în toată Moldova se strîng semnături. Înițial ne-am pus scop că semnăturile colectate vor fi pentru folosite pentru a organiza un Referendum, însă din cauza că acesta costă prea mult am decis că semnăturile le vom înainta lui Timofti și Parlamentului pentru a interzice Eurovisionul. Nici unul din cei de aseară nu a fost niciodată să cînte pe scena din PMAN. Deci ei nu au votul Marii Adunări Naționale, așa cum are de exemplu cunoscutul cîntăreț, Sașa Kozzer. Ei nu au dreptul șă ne reprezenta țara”, a declarat Andrei Năstase din numele tuturor oamenilor cu două picioare.

Voi ce părere aveți, trebuie sau nu de interzis Eurovision-ul in Moldova?

Reclame