Drona a ajuns și la sediul lui Plahotniuc. Vezi ce a filmat la GBC!

hytr.jpg

În Moldova continuă reportajele filmate cu drona. De data asta neînfricații băieți au filmat sediul GBC, tot ce este în jurul lui și chiar ce se află în subteran.

Ca să nu-l facă gelos pe Ion Sturza, băieții cu drona spun că nu vor publica imaginile video dar vin cu anumite precizări și poze. „Este șocant ce am descoperit. Plahotniuc are la GBC un sistem de control al vremii, un lansator de rachete SM-3 și două sisteme de rachete balistice intercontinentale SS-25 Sickle. Presupunem că rachetele au încărcătură nucleară și au fost aduse de americani, ca schimb al susținerii Guvernului Filip.”, a dezvăluit Vanea expertu’.

Cel mai interesant este că drona a descoperit un buncher. „Se pare că Plahotniuc are tunel pe sub tot Chișinăul, și chiar pînă în România și Ucraina. De asta nu-l vedem niciodată, pentru că el circulă doar prin tuneluri. El va fi ales curînd Președinte de țară și cu ajutorul rachetelor va cuceri Transnistria. Prin asta vrea să demonstreze din start că este un Președinte puternic care a reunificat Moldova”, a mai declarat sursa citată.

MoldovanDream amintește că dronele ghidate prin Wi-Fi sunt interzise în Japonia și sunt foarte periculoase pentru sănătatea oamenilor. Vă îndemnăm să alertați SIS-ul imediat ce vedeți vreo dronă invizibilă.

Reclame