ȘOC! Leonardo DiCaprio a ramas fara Premiul Oscar

hter.jpg

De necrezut! La doar o zi dupa ce a castigat premiul pentru cel mai bun actor din lume Leonardo DiCaprio ar putea ramane fara Oscar.

Pe site-ul Kremlinului a fost postat un comunicat de presa prin care se spune pozitia lui Vladimir Vladimirovici Putin: „Noi ne-am inteles ca domnul DiCaprio sa primeasca premiul Oscar dupa ce va interpreta rolul meu intr-un film la care acum se lucreaza. Aseara a fost o neintelegere! De frica organizatorii galei au crezut ca acum trebuie sa-i ofere premiul lui Leo. Dar confuzia se va rezolva in curind, deja l-am trimis pe Dmitrii Anatolivici sa rezolve intrebarea si sa ceara scuze de la Leonardo Wilhelmici. Stiu ca el isi doreste de mult acest premiu, dar daca a asteptat atitea ani ‘a mai asteapta inca un an”, se spune in comunicat.

Si normal ca noutatea a ajuns la marele actor american, care a postat pe pagina sa de facebook urmatorul mesaj: „Pohui mie de frustrarile lui Putin. Premiul l-am castigat eu si nu voi renunta la el. Mersi tuturor fanilor pentru sustinere!”

Reclame