Renato Usatîi șochează din nou: Năstase e gay!

r6u.jpg

Toată lumea se întreabă de ce alianța NUD (Năstase-Usatîi-Dodon) nu mai organizează proteste, iar liderii acestei alianțe refuza să dea o explicație plauzibilă. Se știe doar că Usatîi suferă de o boală incurabilă și se vindecă într-un spital din Moscova, Dodon e la Sadova, curată vița de vie, iar Năstase a rămas singur și umblă pe la televiziunea nașului său, Victor Țopa.

Redacția noastră a intrat în posesia unei scrisori care va șoca opinia publică. „Dragii mei prieteni, cu mine e totul normal. Nu ascultați televiziunea lui Plahotniuc, boala mea se lecuiește. Eu revin joi în țară. Vă anunț însă că Partidul Nostru nu mai protestează cu Dodon și mai ales Andrei Năstase. La mine a ajuns o casetă video. Andrei Năstase e gomosec! Nu vă pot spune încă numele bărbatului care apare în filmuleț, dar ca indiciu va zic că are capul în formă de ou. Noi și așa ne-am făcut de rușine că numele lui Dodon rimează cu gandon. Cu gamaseșii noi nu vrem să ne asociem!

Pe curînd și fiți tari. Luptăm pînă la victorie!”, se arată în răvașul care ar aparține lui Renato Usatîi.

Contactat, Andrei Năstase nu a confirmat dar nici nu a infirmat informația, spunând că Moldova a adoptat legea nedescriminarii așa că el nu încalcă nimic. „Procuratura lui Plahotniuc nu-mi poate face nimic. Eu nu am încălcat nici o lege!”, a declarat scurt Andrei Năstase, președintele Partidului Demnitate și Adevar.

Reclame