Se va ieftini sau se va scumpi energia electrică? Află adevărul!

HYTE.jpg

Astăzi Premierul Filip ne anunța că tariful pentru energia electrică ar putea fi redus cu 10 la sută luna aceasta, după care va urma o nouă scădere a preţului luna viitoare. Însă la redacția noastră au ajuns mai multe informații secrete.

Noi am încercat să luăm legătura cu premierul, care nu ne-a oferit prea prea detalii: „Moldova a reușit să capete o cartelă de reducere de la ucraineni, care nu mai cumpără energie electrică de la ruși. Astfel, de azi înainte la orice achiziție a energiei electrice eu prezint cardul de reducere de -10 % și pînă la urmă scade prețul final pentru cetățeni.”

Rămași confuzi de existența unui astfel de card, am încercat să găsim o persoană de contact din cadrul Ministerului Economiei. Acesta, dorind să-și păstreze anonimatul, ne-a oferit detalii despre cum a intrat Pavel Filip în posesia cardului fermecat. Totul s-ar fi realizat cu implicarea lui Plahotniuc, care e prieten cu președintele ucrainean Petro Poroșenco. La o beție Plaha l-a convins pe Petrea ca acesta să-i dea respectivul card. Situația este că acum în Ucraina energia electrică s-a scumpit cu 12%, iar la noi se ieftinește. 😀

Între timp Cheianu și Durbală de la Țopa TV au lansat un nou protest, sloganul lor este „Nu vream tarife noi, vrem prețurile vechi. #Nu Plaha”.

Reclame