Protest în sala de ședințe a Parlamentului. Jurnalistele vor să stea aproape de deputați!

новый коллаж

Situație inedită azi în cadrul ședinței Parlamentului RM! O parte din presa dependentă din Moldova, mai ales tinerele jurnaliste, protestează vehement chiar în mijlocul sălii de ședințe a legislativului.

Jurnalistele vor să aibă acces la deputați. „Este o nedreptate! Noi vrem lîngă deputați, pentru ce credeți că mai venim în fuste scurte la lucru?”, a declarat o jurnalistă revoltată. „Cît timp jurnalistele aveau acces în sala de ședințe, fetele se măritau ușor cu politicieni – spre exemplu Angela Gonța, Spernța State, Lorena Bogza și altele. De doi ani, de cînd nu mai avem acces la deputați, nici o jurnalistă nu se mai mărită. Așa nu se mai poate!”, a declarat o colegă de a sa. „Să știut că nu vom mai avea acces la deputați, nici nu mai învățam la jurnalism”, a spus supărată altă tînără recent angajată în presă.

Între timp deputații s-au adunat să caute soluții. Cei care sunt căsătoriți și își caută amante sunt PENTRU ca jurnalistele să aibă acces la ei, deputații mai familiști și cu copii acasă sunt însă ÎMPOTRIVĂ.

Reclame