Neașteptat! Platforma DA aderă la PDM

GTWRE.png

După saptămîni de tăcere, liderul Platformei DA sparge gheața! Chiar dacă pentru unii va fi un act de trădare, Andrei Năstase dă asigurări că decizia a fost luată de majoritatea consiliilor marilor adunări naționale.

„Noi am ieșit în strada ca să fie îndeplinite anumite revendicări populare, începînd cu publicarea raportului Kroll și terminind cu ieftinirea tarifelor la carburanți și energie electrică. Guvernul lui Plahotniuc a îndeplinit toate cerințele noastre! Vom fi în continuare sinceri cu poporul. Pentru a controla mai departe guvernarea, trebuie să fim lîngă ei, adică cu ei. Aderarea la PDM este un pas asumat și calculat”, a declarat oficial Andrei Năstase pentru Infotag.

Fiind întrebat cum rămîne cu guvernarea oligarhică, Năstase a spus: „Păi dacă am ieșit la protest alături de doi oligarhi, Dodon și Usatîi, iar nașul meu de cununie, Victor Țopa, este și el oligarh, care-i diferența?”. ” Acum toți aderă la PDM, și noi aderăm”, a adăugat paznicul Orășelului Demnității.

#MoldovanDream a intrat în posesia Anexei secrete a Acordului semnat de PDM și Platforma DA. Documentul are doar două puncte: 1) Andrei Năstase să fie numit Procuror General. 2) Plahotniuc să le permită Țopilor să revină în Moldova.

Reclame