Domnica Cemortan declarată persoană non grată pe cel mai mare vas de croazieră din lume!

grfwe

Cel mai mare vas de croazieră din lume, care este cu o treime mai lung decît Titanic și cu aproape 50 de metri mai înalt decît Turnul Eiffel, a părăsit pentru prima dată portul din Franța, fără pasageri la bord, după cum relatează realitatea.md.

Nimic deosebit la prima vedere în afară de faptul că pe vas stă la loc de frunte fotografia Domnicai Cemortan. Moldoveneaca noastră a devenit cunoscută după ce a avut loc naufragiul altei nave de croazieră, Costa Concordia.

„Domnica nu va avea acces la bordul navei noastre! Frumusețea și farmecul ei sunt un mare pericol pentru personalul navei, care în loc să aibă grijă la navigare se uită după ea”, a declarat căpitanul vasului, care are denumirea ”Harmony of the Seas” (trad. ”Armonia Mărilor”).

Fiind contactată pentru a comenta situația, celebra blondă ne-a răspuns: „Deja instanțele de judecată italiene au demonstrat nevinovăția mea. Dacă voi dori, voi fi la bordul acestei noi nave. Totuși acum nu am timp! Sunt ocupată cu „înecarea” mai multor politicieni, și în primul rînd a lui Renato Usatîi. Moldova este prea mică pentru noi doi, așa că el se va scufunda în curînd”, a punctat Domnica Cemortan.

Reclame