Cine sunt PUPINCURIȘTII și ce rol au aceștia în societate?

u784i6.png

Savanții Academiei de Știință a Moldovei (AȘM) au ajuns pentru prima dată în istorie la o părere votată unanim! Ei au stabilit cine sunt pupincuriștii, cum se manifestă aceștia și ce rol au ei în societatea moldovenească.

Astfel, în comunicatul Academiei de Științe este scris în detalii că aparent pupincuriștii sunt ca toți oamenii. Au două mîini, două picioare, doi ochi, o singură inimă și tot așa, principala deosebire de oamenii normali constă în limba lungă ce o au ei. De-a lungul timpului datorită evoluției, precum a descris Charles Darwin în lucrarea sa „Teoria Evoluționistă”, pupincuriștii s-au adaptat la linsul în fund, așa că limbile lor au devenit mai înguste, mai lungi și mai flexibile.Totuși trebuie de stabilit clar că oamenii nu se nasc pupincuriști, ei devin cu timpul, iar fenomenul apare mai ales la oamenii nesiguri pe ei și ușor paranoici.

Pupincuriștii se țin de un fund pînă cînd găsesc altul nou, relativ mai frumos și cu pondere mai mare în societate.

Ei reprezintă acele personaje care cred că le știu pe toate, dar de fapt nu sunt siguri de nimic! Se cred foarte deștepți, dar de fapt se bazează pe ce spun alții, deseoseri la fel pupincuriști ca și ei. Din cercetările AȘT s-a ajuns la concluzia că acestui fenomen corespund mai multe personaje cunoscute în satul Moldovița, precum Andrei care-i cu lumina, Viorel care-i la club cu filmele, unul numit Alibaba care a fost șefuleț în colhoz sau Natașa care-i cu minșiunile politice prin sat și ține la curent toată mahala.

Savanții își argumentează opinia prin faptul că aceste personaje s-au așezat mereu limba în fundurile care aveau la timpul respectiv cea mai mare influență în comunitate. Dacă a fost unul Vladimir brigadier hop toți cu limba în fundul lui, dacă a fost țaca Maia numită director la școală hop toți cu limba în fundul ei. În orice caz pupincuriștii nu miros urît, iar culoarea lor preferată este maro.

Reclame