Renato Usatîi a găsit soluția pentru alegerile prezidențiale! Vezi despre cine este vorba!

2016-03-16

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care zilele trecute lua în calcul boicotarea alegerilor prezidențiale, a anunțat că are un candidat-surpriză pentru Președinția țării. Mai mult, Usatîi a dezvăluit că acest candidat este foarte cunoscut în Republica Moldova și va avea o susținere fără de precedent din partea vedetelor estradei rusești precum Sofia Rotaru și Stas Mihailov.

2016-03-16 (1)
(mitrica lui Usatîi Renat)

„Curcanașu se vede deja Președinte văd că. Eu prieteni am o surpriză pentru toți! Candidatul nostru pentru funcția de Președinte este Usatîi Renat. Nu-s eu aista. El seamănă tare cu mine, și la chip și la familie, numai la nume e altfel. Are peste 40 de ani și el va cîștiga. Stimați prieteni, noi vom cîștiga. Plahotniuc cu tătî armata lui de bloggeri nu poate face nimic. Usatîi Renat are toate actele în regulă.”, a declarat Primarul de Bălți pentru postul de televiziune local.

Apelînd la un psiholog, acesta ne-a declarat că mai degrabă acest candidat surpriză poate fi doar un prieten imaginar a lui Usatîi, o dublare de personalitate. Cu această problemă se confruntă persoanele care au suferit careva traume în copilărie sau au probleme în familie și afaceri, precum pierderea unei sume mari la cazinou.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s