Încă o lovitură pentru Vlad Filat: MASONII i-au întors spatele!

bgget.jpg

Condamnatul Vlad Filat, pe lîngă faptul că a fost Prim-ministru, contrabandist și gangster, a fost și membru al Lojei Masonice.

După cum știți, masonii sunt o organizație secretă aduși și legalizați în Republica Moldova de către tatăl spiritual al lui Filat, fostul Președinte, Petru Lucinschi. Tot el este și masonul de gradul 21, adică Mare Maestru al Tuturor Lojilor Simbolice. Astfel, în cadrul reuniunii secrete a masonilor, desfășurată în fiecare miercure noaptea într-un Templu secret, Cavalerul al Arcului Regal al lui Solomon, adică masonul care deține la noi gradul 13, Valeriu Streleț, a propus eliminarea lui Vlad Filat din Loja Masonilor.

„Masonii sunt oameni puternici, oameni tari. Noi am așteptat de la fratele nostru acțiuni hotarîtoare. Am așteptat să scrie și să facă un adevărat cutremur politic. Dar ce am văzut noi ieri? Miorlăit și văicăreală! El nu mai poate figura în rîndurile noastre. Conform procedurilor Marelui Orient de Rit Scotian Antic, propun arderea fratelui nostru pentru vecie! Așa să ne ajute Marele Arhitect al Universului”, ne-a declarat un mason al cărui nume nu-l putem divulga.

Amintim că Vlad Filat este membru al Lojei Masonice Moldovenești din anul 1998, an în care devine, întîmplător sau nu, ministru de stat al privatizărilor, și a fost mason de gradul 15, adică Mason Sublim și Perfect.

Anunțuri