Din 1 mai se va comercializa urină îmbuteliată în toate farmaciile din țară

новый коллаж

Să vezi și să nu crezi! Modovenii fac bani din orice, iar mai nou vor începe a face business cu chișăt… Un studiu realizat recent de Academia de Științe a Moldovei (AȘM) a demonstrat că urina umană este foarte lecuitoare. Dar ce anume lecuiește?

Medicul-șef de la Spitalul de Urgență din Chișinău a alertat opinia publică asupra faptului că tot mai mulți moldoveni suferă de probleme dentare. Pînă acum erau nevoiți să cheltuie sute și chiar mii de euro pe la stomatologi ca să-și lecuiască dinții, însă nimeni nu știa că există o rețetă mult mai ieftină și mai eficace.

„E destul că în fiecare dimineață înainte de mâncare să-ți clătești gura cu 50-100 ml de urină și nu va mai trebui să apelezi la cabinetul stomatologic niciodată în viață! Urina are un dulbu efect terapeutic, pe de o parte înalbește dinții iar pe de alta parte vindecă rapid gingiile bolnave”, a explicat președintele AȘM, Gheroghe Duca, în cadrul unei mese rotunde cu tema Sănătatea Națiunii: realități și perspective. 

Și medicina populară susține același lucru.

Te-ai julit și nu vrei să coacă? Dăi cu chișăt… Ai fost la piață și te-a deocheat o babă? Te stropești cu chișăt… Simți uscat în gît? Bei oleacă de chișăt și îți i-a ca cu mîna!… Orice moldovean adevărăt știe că chișătul este de leac.

Reclame