Vlad Filat s-a lovit din nou la cap!?

12516169_978552978848545_60905135_n.jpg

O nouă cumpănă pentru fostul Prim-ministru Filat! Chiar dacă a rămas singur în celulă, el continuă să se accidenteze. Ieri seara avocatul Igor Popa a scris un mesaj pe o rețea de socializare prin care a anunțat cauzele accidentului suferit de președintele PLDM.

„Domnul Filat ținea o dietă cu icre roșii cînd era la libertate. Din cauza că în meniul său nu se mai găsesc aceste alimente, organismul lui amețește uneori. Am solicitat în repetate rînduri ca să-i ducem noi cîteva cutii cu icre roșii dar angajații închisorii au refuzat pe motiv că ceilalți deținuți ar fi astfel discriminați. Acum starea de sănătate a domnului Filat s-a normalizat”, se spune în mesajul avocatului.

Redacția noastră a efectuat o mică investigație și a aflat că motivul real al accidentelor lui Filat este cu totul altul.

„Domnul Vladimir poartă tocuri. Nu știm care este motivul dar de două ori pe săptămînă încalță pantofi roșii de damă. Acum și-a rupt un toc și dumnealui a căzut. Însă și-a lovit partea moale a corpului și nu capul! Nu știu cum ai putea cădea de pe tocuri și să te lovești la cap?”, ne-a declarat zîmbind un gardian al închisorii nr. 13.

Reclame