BABA VANGA: „UE se va destrama! Va fi anul in care Moldova va intra in Europa”

новый коллаж.jpg

Mai multi analisti politici din occident prevad pericolul ca Marea Britanie sa paraseasca UE in 2016, iar acest eveniment geopolitic ar fi primul pas spre destramarea Uniunii Europene. Totusi cartile scrise de Baba Vanga spun cu totul altceva!

„Dupa doua mari razboaie pe pamantul intins al Europei, popoarele atat cele castigatoare cat si cele pierdante se vor uni si vor trai in bogatie si liniste ani multi”, a spus ea. Aceasta previziune dupa cum am vazut s-a adeverit, or la mijlocul sec. XX dupa cel de Al doilea Razboi Mondial s-a format actuala UE, astfel civilizatia europeana a cunoscut o lunga perioada de progres politic, economic si cultural.

Dar prezicerile Vangai nu se oprec aici.

Celebra clarvazatoare a prevazut si un moment de mare cumpana pentru UE. „Noul imperiul unit la Europei  se va destrama la inceput de mileniu trei, in anul in care o tara mica din sud-estul continentului va deveni parte vie a cetatii pamantesti”.

Nu e prea clar ce a vrut sa zica Baba Vanga, dar judecand dupa aceasta prezicere am putea crede ca s-a referit anume la Republica Moldova… De amintit ca recent un politician de la Chisinau a declarat ca tara noastra ar putea depune Cerere de aderare la UE in 2019. Sa fie o simpla coincidenta?

Reclame