Ilan Shor va construi o cladire cu 50 de etaje in Orhei

fserr

Primarul de Orhei socheaza din nou! Dupa ce a uimit orheienii cu mai multe proiecte de amploare intr-un timp scurt, acum vrea sa socheze intreaga tara cu un megaproiect de infrastructura locativa.

„M-am gandit ce sa mai fac in orasul asta si nu aveam nici o idee. Atunci am vazut pe geam un copil care se juca afara in nisip. Am iesit si l-am intrebat cum il cheama. – Vasilica, mi-a raspuns el cu un zambet inocent. – Sa cresti mare, i-am zis eu. Si ce ai vrea tu cel mai mult sa vezi in localitatea noastra, Vasilica? – O cladire cu 50 de etaje, a replicat baietelul fara a se gandi prea mult”. Aceasta istorioara a povestit-o Ilan Shor pentru revista VipMagazin.

Primarul de Orhei a mai spus asa: „Raspunsul acelui copil m-a ambitionat extrem de tare si chiar a doua zi m-am apucat de treaba. Deja proiectul este aproape gata! Preconizam in curind sa inceapa lucrarile de constructie a noului bloc localiv, care va fi situat chiar in centrul orasului.”

PS.

Renato Usatii auzind despre cladirea cu 50 de etaje a lui Shor la Orhei, ca sa nu ramana in urma le-a promis locuitorilor din Balti ca le va organiza un super-mega concert cu cele mai tari vedete de la Moscova.

Reclame