Putin are o noua amanta. E din Republica Moldova!

t36y35ePresa internationala l-a surprins pe liderul de la Kremlin in compania unei blonde originara din Repulica Moldova. Fiind contactat de jurnalistii de la New York Times femeia s-a dovedit a fi foarte deschisa cu presa. Se numeste Elena Rusu, este din Chisinau, are 31 de ani si vorbeste fluent atat rusa cat si engleza. 

„Nu sunt curva! Sunt o femeie cu demnitate”, le-a spus ea din start jurnalistilor. Dupa care a continuat: „L-am cunoscut de Vladimir intamplator. Acum doi ani am parasit Moldova si am plecat la munca in Rusia. M-am angajat receptionera la un hotel de lux din centrul Moscovei. Acolo am facut cunostinta cu presedintele Rusiei”.

Povestea lor este absolut impresionanta, dupa cum aflam chiar de la eroina noastra: „El avea diverse intrevederi cu oameni de afaceri in acel hotel, iar eu avem grija ca in camera unde discutau ei sa fie totul la cel mai inalt nivel. A fost dragoste la prima vedere din partea mea, totusi niciodata nu gaseam destul curaj ca sa-i marturisesc sentimentele mele”. Dar intr-o seara s-a intamplat ceva neasteptat pentru Elena, Vladimir Vladimirovici a venit ca deobicei la hotel avand preconizata o intalnire importanta…

„Nu stiu din ce motive dar partenerii lui au intarziat. Intre timp el s-a apropiat de mine si asa am facut cunostinta. El mi-a zis ca sunt foarte frumoasa, mi-a zambit si a zis ca vrea sa ma cunoasca mai bine. Au trecut deja doua luni din acea seara, pe care nu o voi uita niciodata! La moment ne simtim minunat unul in compania celuilalt, desi ne vedem foarte rar… N-am vorbit niciodata pe tema casatoriei, lasam lucrurile sa mearga de la sine”, a mai spus moldoveanca noastra aflata la Moscova.

PS.

Din surse care doresc sa-si pastreze anonimatul am aflat ca Domnica Cemortan moare de ciuda!

Reclame