VIDEO. Andrei Bolocan – internat la psihiatrie!

gse

Andrei Bolocan, fost prezentator la Jurnal TV, cunoscut in prezent ca realizatorul unui video-blog, a fost internat de curand intr-o clinica de psihiatrie din Canada.

Sotia sa, jurnalista Nata Albot, este distrusa. „Cand ne-am cunoscut am observat ca Andrei are unele apucaturi stranii, dar mi-am zis ca asta e felul sau de a fi. Cu timpul m-am obisnuit cu el asa ca nu mai luam in seama devierile sale comportamentale. In unele zile se incuia in WC si statea cate un ceas poate chiar doua. Spunea ca acolo ii vine inspiratia pentru filmuletele pe care le face el”, a marturisit Nata in cadrul unui talk-show la Acasa TV.

„In ultima vreme insa starea sa psihologica a manifestat schimbari radicale. Intr-o seara venind de la serviciu l-am gasit in fata casei noastre aproape dezbracat, cu un placat in maini si strigand foarte tare. M-am apropiat de el, speriata, si l-am intrebat: Ce faci, dragul meu? El mi-a raspuns ca protesteaza in fata Casei Albe si cere demisia lui Barack Obama! Atunci am inteles ca trebuie sa mergem la spital”, a mai povestit Nata Albot coplesita de emotii si lacrimi.

Diagnoza pusa de specialisti este „dedublare de personalitate”. Pacientul se autoidentifica ca fiind un oarecare Fedot Bernstein – un personaj care in realitate nu exista. Medicii psihiatri sustin ca boala este cronica, dar sunt sanse mari de vindecare.

***

Surprinzator! Fiind in spital Andrei continua sa munceasca. El a realizat o noua Emisiune Lumina chiar in salonul in care sta internat.

Reclame