EXCLUSIV! Bloggerul Vitalie Cojocari s-a văzut cu politicianul Andrei Năstase pentru a-și reînnoi CONTRACTUL

twe

Bloggerul independent Vitalie Cojocari a recunoscut într-un articol scris pe blogul său că a avut întîlnire cu liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în restaurantul Carmelo din Chișinău. Acesta a vrut să facă lumină și să spună care a fost tematica întîlnirii.

Anterior, presa afiliată a lui Plahotniuc scria că Vitalie Cojocari lucrează pentru Filat, lucru infirmat de blogger.

„Da, eu m-am văzut cu Andrei Năstase în restaurantul Carmelo. Scriu asta ca să pun punct tuturor speculațiilor precum că aș fi lucrat pentru Filat. Fals! Eu am contract cu domnul Victor Țopa încă din 2015. M-am văzut cu finul său, Andrei Năstase, pentru a reînnoi contractul. Conform punctul 4 din Anexă, acest lucru se face anual în luna aprilie… Și de nota de plată nu vă faceți griji că a fost una mare! Țopii mă plătesc suficient de bine ca să-mi achit singur nota de plată în acest restaurant scump”, se spune în articolul semnat de Cojocari.

Fiind contactat de redacția noastră, Andrei Năstase a confirmat cele scrise de Vitalie Cojocari.

„Plahotniuc are bloggerii lui. E dreptul nostru constituțional să avem angajați bloggeri și formatori de opinie. Dacă va trebui vom ajunge și la CEDO! Noi vrem ca fiecare cetățean al acestei țări să aibă un post de muncă bine plătit”, a punctat politicianul.

Reclame