Natalia Morari: Ii invit pe toti dupa protestul de duminica la restaurantul Propaganda!

colaj.png

Platforma DA organizeaza duminica un protest in centrul Chisinaului. Cu aceasta ocazie jurnalista Natalia Morari a decis sa vina in sustinerea protestatarilor si le va organiza o masa de binefacere in restaturantul sau. 

„Multi oameni vor veni la protest din raioane, deci va trebui sa se proneasca la drum dimineata devreme. Posibil ca nu vor reusi sa ia masa acasa, dar ziua va fi lunga si obositoare. Eu am decis sa fac o fapta caritabila pentru ei, adica sa le organizez o masa gratuita in localul meu. Deja m-am inteles cu Andrei Nastase si Ion Sturza si cheltuielile le vom suporta impreuna” – a declarat doamna Morari pentru Jurnal TV.

Asadar Natalia a venit cu urmatorul mesaj: „Imediat dupa inchierea protestului nimeni nu pleaca acasa, va astept pe toti la restaturatul meu! Haideti sa sarbatorim Floriile impreuna, dragi oameni ai Moldovei”.

colaj3

„Apreciem gestul Nataliei! Initial ne gandeam ca dupa protest sa mergem cu totii in restaurantul Carmelo, unde eram cu bloggerul Vitalie Cojocari cand deputatul Tutu ne-a facut poze, dar acolo e prea scump, deci mergem pe varianta Propagandei”, a specificat Andrei Nastase.

Amintim ca jurnalista Natalia Morari, despre care se spune ca organizat impreuna cu Eduard Baghirov protestele din 7 aprilie 2009, are un restaurant denumit Propaganda. Localul este situat in centrul capitalei, pe str. Sciusev intersectie cu str. Puskin. Presa de la Chisinau a scris in repetate rinduri ca Morari si-ar fi deschis restaurantul din banii furati de Filat de la BEM, insa jurnalista nu a dorit sa comenteze acuzatiile.

Reclame