Încă un candidat UNIC pentru funcția de Președinte: Cu doi candidați unici pe dreapta Kremlinul nu are nici o șansă!

jeuyhyre

Moldova a intrat în febra alegerilor prezidențiale. Chiar dacă miza e mică, forfota e mare. Mai ales pe dreapta, unde unul după altul, fiecare candidat este înaintat ca fiind UNIC-ul!

După ce Consiliile Marilor Adunări Naționale din Europa de Sud-Est au decis ca Andrei Năstase să fie înaintat ca singurul candidat pentru funcția de Președinte, acum a venit rîndul Consiliului Facebook-lui Moldovenesc care a luat o hotărîre ce o vizează direct pe Maia Sandu.

„Consiliul Facebook-lui Moldovenesc a decis ca Maia Sandu să fie la fel unicul candidat pentru funcția de Președinte de țară. Am luat această decizie după ce am analizat bine situația. Am observat că după Renato Usatîi, Maia Sandu are cele mai multe like-ri. Chiar și din străinătate sunt oameni care îi dau ei like. În plus, ca fost Ministru al Educației, scrie statusuri foarte frumoase. Nu ne va fi rușine cu ea în fața lui Mark Țuckerberg”, se spune în comunicatul lansat pe pagina Martorii lu’ Maia.

Contactată de echipa noastră, doamna Sandu a declarat că nu are nici o problemă să fie împreună cu Andrei Năstase și Iurie Leancă desemnată drept candidat unic pentru prezidențiale. „Cu cît mai mulți unici, cu atît alegerile anticipate sunt mai aproape”, a spus scurt Președinta Partidului Liberal Democrat Reformator din Moldova (PLDRM).

Reclame