EXCLUSIV. Andrei Năstase nu va mai zbura cu avionul în Frankfurt!

MD.colaj.png

După ce a apărut partea a doua a investigației denumită simbolic KIV-FRA, liderul marilor adunări naționale și Președintele Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, nu va mai cumpăra bilete de avion! Motivul invocat de Năstase este cît se poate de serios.

Contactat de echipa noastră, domnul Năstase s-a asigurat că noi suntem presa liberă, apoi a răspuns calm la întrebarea reporterului.

„Cînd cumpăr bilet la avion Chișinău-Frankfurt pe bilet scrie KIV-FRA. Acest lucru îmi stîrnește emoții, încep să transpir abundent și nu-mi mai pot controla comportamentul. Devin foarte nervos! Am decis să fac precum doamna Maia Sandu care, chiar dacă zboară foarte des în Frankfurt, o face cu mai multe staționări intermediare. Astfel voi avea de cîștigat două lucruri importante. În primul rînd voi scăpa de emoții, în al doilea rînd voi pierde urma celor care mă urmăresc de cîte ori și cu cine merg în vizită la nașul meu, Victor Țopa”, a declarat Andrei Năstase.

Am vrut să aflăm de la doamna Maia Sandu de cîte ori zboară cu avionul spre Frankfurt și pe cei căi, dar aceasta a refuzat să vorbească cu noi. 😦

Amintim că azi a apărut în presă o investigație prin care se vede clar că în spatele protestelor violente de la Chișinău stă controversatul oligarh, Victor Țopa, dușmanul de moarte al oligarhului Plahotniuc. Tot în investigație se spune și despre sutele de mii de euro spălate de Țopi și Andrei Năstase, sub acoperirea lui Vlad Filat, pe timpul cînd acesta era Prim-ministru.

Reclame