Vlad Plahotniuc: Voi crea mai multe partide antiPlahotniuc!

hye

Politicianul, omul de afaceri și pe alocuri extraterestrul Vlad Plahotniuc a acordat recent un interviu. Pe lîngă situația actuală din politica moldovenească, Plahotniuc s-a referit și la alte subiecte. Cele mai importante țin despre cum și-a creat o majoritate în Senatul SUA care să susțină Moldova și despre crearea mai multor partide în Moldova!

„Am analizat bine scena politică. Văd că sunt mai multe partide anti-Plahotniuc. Ele nu au echipă, nu au organizații teritoriale, nu au platformă și nici idiologie, dar ele merg bine și sunt cît de cît populare. De asta m-am decis să-mi creez cîteva partide anti-Plahotniuc. Astfel, aceste partide, după exemplul Platformei DA și PAS-ul Maiei Sandu, nu vor face nimic decît să strige Jos Plaha! Vor aduna sute de mii de oameni în PMAN și astfel vor aduna popularitate. După următoarele alegeri parlamentare voi intra în Parlament cu 4 sau 5 partide anti-Plahotniuc. Astfel va fi formată din nou o majoritate confortabilă după exemplul SUA”, se spune în interviul lui Plahotniuc.

Întrebat ce părere are despre candidatul unic al partidelor de dreapta, Plahotniuc a declarat că este o idee bună. „Această idee este bună pentru că este ideea mea”, a punctat scurt politicianul.

Reclame