Moțiune de cenzură împortiva Marinei Rădvan. Este acuzată că a mîncat toată mîncarea din cantina Parlamentului!

rthrtswh63

Fracțiunea PL din Parlamentul Republicii Moldova a înaintat în premieră o moțiune simplă împotriva unui deputat! Liberalii vin cu acuzații grave în adresa deputatului socialist, Marina Radvan. Aceștia o acuză că deputata din cadrul PSRM ar fi mîncat toată mîncarea din cantina Parlamentului.

„Azi am lucrat mult, ca și caii cum zic moldovenii. În pauză am vrut să mîncăm, cînd colo mîncare nu-i. Am făcut o mică investigație și camerele de supraveghere ne arată că toată mîncarea a fost halită de Marina Radvan. Cerem să-i fie retras mandatul de deputat!”, a declarat un liberal.

În replică, deputații socialiști spun că acuzațiile sunt nefondate deoarece Marina Radvan este la dietă. „Da, înainte Marina avea probleme cu mîncarea. Făcea totul pentru un kebab. Dar ea a trecut de această etapă și acum e la dietă strictă. Mănîncă numai cînd mergem în deplasări”, a spus în replică Igor Dodon.

Amintim că moțiunile de cenzură sunt îndreptate de obicei împotriva miniștrilor și este pentru prima dată cînd se înaintează împotriva unui deputat. Dacă va trece, deputatul PSRM, Marina Radvan, va fi lipsită de mandatul de deputat.

Reclame