Exclusiv! PLDM fuzionează cu Platforma DA

grsew4rtg

Azi are loc Congresul VII al PLDM. Un congres sărac și cu puțini oameni. Pentru că își dau seama că au ajuns sub plintus, Vadim Pistrinciuc a propus ca PLDM să fuzioneze cu Platforma DA.

„Vedeți ce săraci suntem? Vedeți că fără banii furați de la BEM nu putem organiza nici măcar un congres ca la oameni? Hai să fuzionăm cu Platforma DA. Țopii sunt partenerii lui al nostru Vlad Filat. Au furat împreună, o să ne înțelegem cu ei”, a menționat Pistrinciuc în discursul său.

„Eu sunt pentru. Vreau BEM-um înapoi”, a strigat o doamnă din sală. „Avem o șansă să mai furăm doar cu Platforma DA”, a punctat Vasile Nastase de la Telenești. Alte dezbateri la subiect nu au fost, iar toți cei 465 de participanți la Congres au votat unanim fuziunea cu Platforma DA, condusă oficial de Victor Țopa.

Contactat de echipa noastră, Andrei Năstase a menționat următorul lucru: „În continuare în Platforma DA vin oameni de calitate. Noi îi primim cu brațele deschise pe toți. Este important ca toți cei cu experiență să se alăture nouă. Doar așa ne vom lua Banca de Economii înapoi”, a punctat scurt Năstase.

Reclame