Andrei Năstase: Plahotniuc își bate joc de popor, a bătut cu grindină trei raioane!

ju574iu46i5

Liderul Marilor Adunări Naționale din Europa de Est a făcut azi o conferință de presă. Andrei Năstase a vorbit despre ploaia cu grindină care a făcut ravagii în trei raioane ale Republicii Moldova. Liderul suprem spune că în spatele grindinei ar sta Vladimir Plahotniuc și că tot ce se întîmplă acum face parte dintr-un plan bine pus la punct.

„Ați văzut, ziua Publika lui Plahotniuc spune că va ploua cu grindină, iar noaptea grindina face prăpăd în trei raioane! Și de ce oare numai în trei raioane?! Pentru că Plaha nu are mai mult șîfer și ciripiță! Că nu s-o terminat bine ploaia, iar Pavel Filip a dat de la Guvern ordin ca la toți acești oameni să le fie dat șîfer și ciripiță, după caz. Ca să înțelegeți de ce au fost aceste trei raioane și nu altele, trebuie să vedeți sondajele. Aici Plahotniuc are cel mai slab raiting. A dat grindină peste oameni, apoi le dă șîfer și vrea să arate că chipurile își face griji pentru oameni și îi ajută. Să vedeți că în curînd în alte raioane se va întîmpla altceva și din nou vor da ajutoare. Oameni buni, să nu vă lăsați cumpărați. Mai bine fără acoperiș, decît cu șîferul lor pe case!”, a punctat liderul suprem, Andrei Năstase.

Și se pare că Năstase are dreptate, pentru că la Publika TV meteorologii au transmis ploi cu grindină și pentru următoarele zile.

Reclame