Veste bună pentru moldovenii care au pașapoarte românești. Vor merge GRATUIT la Marea Neagră!

hyte

Guvernul României continuă campania agresivă de românizare a moldovenilor. În acest scop, au făcut o ofertă greu de refuzat moldovenilor. În perioada estivală, toți moldovenii care dețin pașapoarte românești se pot odihni 7 zile la Marea Neagră din Constanța absolut gratuit.

Tot ce trebuie să facă este să se adreseze la Ambasada României de la Chișinău sau la Consulatele de la Bălți și Cahul pentru a se pune în rînd.

„Moldovenii trebuie să cunoască că Unirea înseamnă să ai marea ta. De asta toți basarabenii care și-au recuperat cetățenia vor merge la mare gratis. Este normal și logic ca statul român să aibă grijă de cetățenii săi. Oricine se poate adresa începînd cu data de 25 iunie 2016”, se spune în comunicatul Guvernului României.

Am mers la Ambasada României unde de obicei moldovenii stau în rînd după cetățenie să vedem ce părere au despre oferta Guvernului de la București.

„Nu, nu am auzit. Dar e o veste bună. Gătim a treilea prașit și neapărat vom merge”, a spus Vasile Morărescu. „Tăt și-i pidijeaba îi bun. România caneșna îi maladeață cu asta”, a adăugat Ion Keban.„Серьезно? Не знал, нуждаюсь в этом гражданстве, чтобы ехать в Италию. Мне наплевать на их море”, a declarat iritată Marina Radvan.

Amintim că anul acesta vara a început pe data de 1 iunie și se va termina pe data de 31 august. 😀

Reclame