Dorin Chirtoaca: In Chisinau s-a furat un troleibuz!

colaj.png

Asta noapte a fost alertata Politia capitalei! In sectorul Ciocana al orasului Chisinau s-a furat un troleibuz de pe ruta 24. Cum a fost posibil?

Sosit la fata locului sergentul MAI, Vovan Patan, a gasit doar soferul. Acesta s-a prezentat, a aratat buletinul si legitimatia pe care scria Igor Lilipoc. Soferul aflat in stare de soc a declarat: „Era trecut de ora 22. Eu conduceam troleibuzul pe str. Mircea cel Batran. Fiindca in salon nu era nici un pasager m-am oprit pe vreo 5 minute sa ma duc la toaleta. Sincer va spun ca nu mai putem rabda, ma intelegeti. Cind m-am intors am ramas cu gura cascata, troleibuzul nu mai era acolo unde l-am lasat!”

Politisul impreuna cu soferul s-au apucat in doi sa caute troleibuzul.

Nu avea cum sa fie prea departe, s-au gandit Vovan si Igor. Toti stiu ca troleibuzele pot merge doar pe drumurile unde sunt fire de curent electric. Au umblat ei toata Ciocana, apoi au cautat pe la Rascani, pe la Botanica, prin Centru, si pe la Buiucani au ajuns, prin tot orasul. Nimic! S-a facut dimineata si cei doi n-au mai gasit de trolibzuul 24 de culoare alb cu albatstru.

Asa ca au raportat situatia lui Dorin Chirtoaca. Ajuns la fata locului Primarul Chisinaului a promis ca in 24 de ore troleibuzul 24 va fi gasit de catre el personal. Asteptam!

Anunțuri