MoldovanDream a avut din nou dreptate! Angela Gonța DIVORȚEAZĂ de Vlad Filat și se CĂSĂTOREȘTE cu Viorel Mardare

gtwr.jpg

Cîteva luni în urmă la redacția noastră a venit o scrisoare prin care ne informa că Angela Gonța se desparte de Vlad Filat. Unii au luat în rîs informația. Vrem să-i vedem cum vor rîde acum, după ce Angela Gonța a scris pe pagina de facebook a lui Vlad Filat că se DESPARTE de politician.

Jurnalista a decis să-și unească destinul cu cunoscutul regizor, Viorel Mardare!!!

„Îmi vine greu și știu că vor fi multe speculații. Îl iubesc pe Viorel încă de cînd eram prezentatoare la ProTV. El îi făcea spoturi electorale lui Vlad, iar eu le arătam la televizor. Ne vedeam des la Eli Pili. Apoi a trebuit să ne iubim pe ascuns, pentru că Vlad Filat mi-a cerut direct: ori mă căsătoresc cu el, ori Viorel rămîne fără lucru. Am decis să-l ajut pe Viorel, dragostea vieții mele. Viorel Mardare – te iubesc. Ești eroul meu!”, se spune într-un mesaj scris de Angela Gonța pe facebook, după plasarea anunțului de divorț plasat pe pagina lui Vlad Filat pe care încă o administrează.

Viorel Mardare, zis și Posmotrel, a comentat la postare:„În viața asta trebuie să lupți mult pentru ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Eu am luptat mult pentru Angela! Eu am știut că într-o zi voi învinge, pentru că dragostea curată și adevărată învinge totul. Eu am reușit. Luptați și voi pentru visele voastre.”

Menționăm că Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Pe lîngă asta, i-a fost confiscată toată averea care nu a reușit să o treacă pe numele Angelei Gonța. Viorel Mardare și Angela Gonța au 5 ani de cînd se iubesc pe ascuns. Mai mulți scriitori de la Chișinău și-au anunțat intenția de a scrie cărți despre povestea de dragoste a lui Viorel și Angela. 🙂

Reclame