Ultima oră! S-a furat un troleibuz în Chișinău

colaj.png

Asta noapte a fost alertata Politia capitalei! In sectorul Ciocana al orasului Chisinau s-a furat un troleibuz de pe ruta 24. Cum a fost posibil?

Sosit la fata locului sergentul MAI, Vova Patan, a gasit doar soferul. Acesta s-a prezentat, a aratat buletinul si legitimatia. Soferul aflat in stare de soc a declarat: „Era trecut de ora 22. Eu conduceam troleibuzul pe str Mircea cel Batran. Fiindca in salon nu era nici un pasager m-am oprit pe vreo 5 minute sa ma duc la toaleta. Sincer va spun ca nu mai putem rabda, ma intelegeti. Cind m-am intors am ramas cu gura cascata, troleibuzul nu mai era acolo unde l-am lasat!”

Politisul impreuna cu soferul s-au apucat in doi sa caute troleibuzul. Nu avea cum sa fie prea departe, s-au gandit cei doi. Toti stiu ca troleibuzele pot merge doar pe drumurile unde sunt fire de curent electric. Au umblat ei toata Ciocana, apoi au cautat pe la Rascani, pe la Botanica, prin Centru, si pe la Buiucani au ajuns, prin tot orasul. Nimic! S-a facut dimineata si cei doi n-au mai gasit de trolibzuul 24 de culoare alb cu albatstru.

Cautarile continua si in aceste momente. Nimeni nu-i vine sa creada ca a fost posibil asa ceva!

Reclame