Femeia de la Rezina care și-a legat soțul cu un lanț de calorifer candidează la funcția de Președinte! Va fi candidatul UNIC?

j6y5ju675

Dur dar eficient! O femeie din satul Ciorna, raionul Rezina, a recurs la o metodă mai puţin tradiţională pentru a-şi opri soţul de la beţie. Aceasta „l-a priponit” de marginea prispei cu un lanţ şi i-a pus lacăt la gît în momentul cînd bărbatul tocmai revenise de la o „petrecere” beat criţă.

Gestul femeiei a trezit simpatia partidelor de opoziție Platforma DA și PAS-ul Maiei Sandu, care au decis să înainteze femeia de la Rezina la funcția de Președinte de țară. „Oamenii vor un Președinte care să facă regulă în țară. Vor o mînă de fier! Eu de felul meu sunt mai fragedă. Femeia aceasta are tot sprijinul meu și ea va fi candidatul PAS la funcția de Președinte”, se spune în comunicatul lansat de Maia Sandu.

„Cu Maia Sandu ne certam pînă acum. Ea dorea să fie Președinte, eu tot doream și nu lăsam nici un de la el. Femeia asta de la Rezina e de aur! Numai ea îi va veni de hac Pahanului”, a adăugat Andrei Năstase.

Întrebată care va fi principala ei preocupare după ce va deveni Președinte de țară, femeia de la Rezina ne-a declarat că are de gînd să lege toți politicienii cu lanțuri pentru ca să nu fure. „Bărbatul meu era alcoolic. L-am priponit și gata nu mai poate bea. Iaca așa voi priponi pe toți corupții care fură!”, a punctat Candidatul Unic, recent descoperit la Rezina.

Reclame