După cazinouri, și cluburile karaoke urmează să fie închise! Renato Usatîi: vă ia dracul!

h4346y

Plaha s-a apucat de lucru. După ce ieri a anunțat că toate cazinourile vor fi închise, azi a mai făcut un anunț șocant – urmează cluburile karaoke!

„Unii se întreabă de unde eu am bani. Păi eu muncesc și nu cheltui banii prin cazinouri, baruri și cluburi karaoke. Vreau ca toți moldovenii să fie bogați. Voi închide toate localurile unde oamenii sunt furați de bani. Vedeți în ce stare proastă este orașul Bălți dacă Primarul de acolo este dependent de cazinouri și karaoke? Voi pune punct acestui fenomen”, a declarat Plahotniuc pentru Jurnal TV.

Vestea l-a lovit ca un fulger pe Primarul karaoke, Renato Usatîi-Dodon. Acesta amenință că aduce la Chișinău 650 000 de oameni dacă Plahotniuc va face ce-a promis.

„Eu nu mă tem de Plaha. Eu am oameni mulți în spate. Vrea să joace dur, eu îi voi pregăti o surpriză! N-are ce se lega de cazinouri și karaoke. Noi trăim într-o țară liberă și fiecare are dreptul să facă ce dorește și să-și cheltuiască banii unde vrea. Treaba mea ce fac cu banii. Jos mîinele de pe cazinouri și karaoke!”, a strigat în trupcă Renato Usatîi cînd a fost întrebat ce crede despre inițiativa lui Plahotniuc.

MoldovanDream amintește că zilnic moldovenii pierd la jocurile de noroc aproximativ 1 000 000 de lei.

Reclame