Istitutul Cosmic confirmă: Extratereștrii există! Au fost văzuți la Rîșcanovca!

UFO
Oamenii și-au pus mereu întrebarea, sunt singuri în Universul infinit sau mai sunt și alte forme de viață inteligență. Dacă unii precum Oleg Brega sunt siguri că viață există și pe alte planete, alții, de exemplu Ghenadie Valuță, sunt de părerea că Pămîntul este centrul Universului, iar viață există doar pe această Planetă.

Institutul Cosmic al Republicii Moldova (ICRM) studiază stelele de mai mulți ani în vederea descoperirii formelor de viață extraterestră, adică caută inoplaneteni. Chiar dacă telescoapele moldovenești au străbătut cosmosul cu sute de mii de km ani lumină, inoplanetenii sunt mult mai aproape de noi decît se credea. Aceștia au fost văzuți și fotografiați de observatoarele ICRM ieri seara la Rîșcanovca în Parcul Afgan. Mai exact, deasupra complexului Coliseum Palace.

Anterior, și celebra prezicătoare Baba Vanga a prezis că la Moldova vor veni în 2016 inoplanetenii care vor schimba omenirea. Iar Moldova va deveni foarte importantă.

Vanga a spus: “Moldovenii nu sunt oameni simpli. Moldovenii sunt oameni speciali pe care Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune. Cifra 9 este una norocoasă pentru poporul moldav. În anul care va suma cifra 9, vor veni de sus cei care vor schimba lumea într-un loc ce pare a fi o fortăreață. Străinii vor veni într-o zi neașteptată și vor călări un cal de fier.”

Dacă facem o matematică simplă, 2+0+1+6 = 9. Deci Baba Vanga a avut dreptate, suntem în 2016. Iar complexul de la Rîșcanovca Coliseum Palace chiar are forma unei fortărețe. Mai mult, Vanga a spus că cifra 9 este norocoasă pentru moldoveni, iar Vlad Filat a primit 9 ani de închisoare.

La moment, în Parlament au loc dezbateri privind problema inoplanetenilor. Cum să aibă loc primul contact și cine din oficialități să-i întîmpine cu pîine și sare. Anterior în presă s-a vehiculat destul de mult că democratul Vlad Plahotniuc ar fi extraterestru. Din acest motiv,  deputații vor să-l trimită pe el să vorbească cu extratereștrii de la Rîșcanovca.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s