Natalia Morari către Mihail Gofman: Eu te-am făcut, eu te omor!

gt4w.png

După ce a participat la emisiunea Nataliei Morari, Mihail Gofman a devenit vedetă de televiziune. Lumea îl vede pe stradă și îi cere autografe, iar ofițerii CNA-ul chiar îl invită la sediul lor, motiv pentru care Natalia Morari a început să fie geloasă pe Gofman.

Surse demne de încredere din anturajul celor doi ne-au declarat că Morari, singură surprinsă de cum a evoluat viața lui Gofman după emisiunea sa, nu-i mai permite acestuia să se plimbe singur pe unde este invitat.

„Nu are ce căuta Gofman singur la CNA. Azi am programare la solar, va merge în altă zi doar împreună cu mine. El nu are nici un drept moral să se folosească singur de popularitatea care o datorează exclusiv mie. Va merge la CNA atunci cînd eu îi voi da voie sau voi avea timp să mergem împreună. Pînă la urmă tot ce a spus el la emisiune este scris de mine. Eu știu mai bine ce trebuie de spus și ce nu”, ar fi declarat Morari în adresa lui Mihail Gofman.

Amintim că Mihail Gofman nu este prima vedetă născută de Natalia Morari, aceasta fiind specialitatea ei, să facă din cîcăței un fel de marmelade mediatice.

Reclame