BAC 2016. Ministra Educatiei, Corina Fusu, anunta ca va mari notele tuturor elevilor cu 2 baluri

hyrw.jpg

E stiut lucru ca examenele de la Bacalaureat in acest an au adus rezultate dezastruoase. Aproape jumate din elevii de clasa a 12 n-au sustinut BAC-ul, iar celalta jumate au note mici. In acest sens doamna Fusu a luat o decizie in premiera pentru Republica Moldova.

„Dragi jurnalisti, am fost in 7 sate din 8 raioane ca sa vad reactia copiilor dupa ce au sustinut examenele de BAC. Toti sunt revoltati, toti sunt nemultumiti de notele primite si toti cred ca eu, Corina Fusu, sunt de vina. Ca sa raman cu constiinta impacata am hotarat sa fac un cadou pentru aceasta promotie, deci le voi mari la toti notele cu 2 puncte. Cei care au luat nota 4 vor primi nota 6, cei care au luat nota 6 le va fi schimbata nota in 8, si tot asa dupa caz”, a declarat Corina Fusu pentru Realitatea.md

Aparent noutatea ar trebui sa fie una imbucuratoare pentru fiecare, insa unii elevi s-au aratat a fi impotriva! „Eu am primit nota 9 la geografie, deci acum nota mea trebuie sa fie schimbata in nota 11. Nu sunt de acord. Corina Fusu e dementa!”, a scris pe facebook eleva Aliona Bobina din raionul Soroca.

Cum se va termina pina la urma aceasta poveste inca nu e clar pentru nimeni. 🙂

Reclame