Noi amenințări la adresa Nataliei Morari! De această dată amenințările vin de la Ramzan Kadyrov, dupa ce Morari l-a cunoscut pe Boris Nemtsov

colaj.jpg

Zile grele pentru cunoscuta jurnalistă de la INTERLOP, Natalia Morari. Tot mai mulți oameni o amenință cu diferite lucruri. Zilele trecute jurnalista s-a trezit cu mașina spartă, iar azi a primit un mesaj de la liderul cecen, Ramzan Kadyrov.

Morari a scris pe facebook că este șocată de ceea ce se întîmplă și nu-și imaginează de ce autoritățile moldovenești încă nu au declarat război Ceceniei.

„Acesta nu-i stat. Pe mine mă amenință deja și Kadyrov. Știu și de ce o face. Eu l-am cunoscut pe regretatul Boris Nemtsov. Sunt uimită de inacțiunile autoritățile moldovenești. Nu vor să mă apere. Nu mai am unde fugi. De ce oare toate relele vin mereu mai multe odată? Trăiesc într-un stat captiv!” se spune în mesajul Nataliei.

Nu se spune în ce relație a fost cu Boris Nemtsov, dar surse din anturajul Nataliei Morari ne-au spus că aceasta a avut o idilă cu fostul politician rus.

Reclame