Instalează „Pokemon GO”, caută miliardul și cîștigă premii!

gt3we.jpg

La sigur că toți au auzit de aplicaţia „Pokemon GO”, care a devenit cunoscută în întreaga lume la mai puţin de o săptămână de la lansarea sa oficială. Mulți deja au și instalat-o și se bucură de ceea ce oferă această aplicație. Dacă unii caută doar Pokemoni, alții s-ar putea aventura să caute… miliardul! 

Autoritățile de la Chișinău, în colaborare cu SRI și FBI, își propun să antreneze întreaga societate moldovenească în căutarea banilor furați din bănci.

Cum vor putea moldovenii găsi banii furați cu ajutorul „Pokemon GO”? În primul rînd, prin aplicație, moldovenii vor merge pe jos, în realitate, prin Chișinău sau oricare altă localitate. Cei care vor avea aplicația instalată, o vor ține permanent conectată și o vor îndrepta spre diferite oficii, localuri și alte edificii. Acolo unde s-au folosit bani din miliard, aplicația va arăta o grămadă de bani virtuali. Imediat utilizatorii vor trebui să facă un screenshot și să-l trimită celor de la SIS și CNA.

Mai departe e deja treaba autorităților. Pentru fiecare ban depistat, utilizatorii vor fi premiați. Marele premiu va consta într-o călătorie de vis în Turcia!

„Nu știam de treaba asta cu miliardul. Căutam vreun Pokemon ceva, cînd hop, în drept cu PROPAGANDA Nataliei Morari aplicația îmi arată o mojilă de bani. M-am speriat prima dată, apoi m-am luat în mîini și am sunat la poliție. O zis că am recuperat 300 milioane de dolari. Și încă premiu chipurile îmi vor da, pe o săptămînă o să mă duc la Turcia”, ne-a declarat primul moldovean care și-a instalat „Pokemon Go”.

Reclame