A plecat Gofman și s-a întors Gofwoman! Vezi aici de ce ex-procurorul a recurs la schimbarea de sex

gtrw

Plecat în SUA de mai mult timp și fără nici un semn de viață, controversatul ex-procuror face din nou senzații. Mihail Gofman dezvăluie adevăratul motiv pentru care a plecat în America și explică de ce și-a schimbat identitatea.

„De azi Mihaela Gofwoman! A fost greu, dureros, dar viața merge înainte. Mai greu a fost să mă accepte familia. Acum mă pot întoarce în Moldova și depune mărturii în dosarul BEM fără frica de a fi arestat de Plahotniuc. Da, pe numele meu vechi, Mihail, erau mai multe dosare, erau probe, dar cum se spune, dacă nu există omul nu există nici problema. I-am sugerat și amicului meu Veaceslav să-și schimbe sexul, dar el a ales doar să-și schimbe pașaportul și ați văzut că a și fost arestat. Curînd mă întorc și voi vorbi din nou la Interlop cu Natalia Morari. Vorba ceea, deja ca între femei”, a scris ex-procurorul pe o rețea de socializare.

Amintim că Gofman figura alături de fratele său într-un dosar privind frauda bancară. Ambii ar fi însușit de la BEM circa 800 mii de euro.

Reclame